PSG Presnel Kimpembe fodboldtrøjer med eget navn, PSG spilletrøje!

Brazil playmaker har været genstand for interesse fra de europæiske store drenge med sin Chelsea fremtid hængende ved en kniv kant Nberld Northern Irland qmkfajs. Willian insisterer på, at han ikke går i nærheden - så afsløret, PSG trøje børn at United ikke engang havde lavet et tilbud til ham. Det er trods Jose Mourinho, der gør Willian til et af hans topmål. Den 29-årige siger, at kun PSG trøje 2021 Barcelona lavede et formelt bud på sine ydelser, men ser gerne ud til at fortsætte sit femårige ophold på Stamford Bridge Qalpokni Finland cftgrb. Jeg er en Chelsea-spiller, Willian, der for første gang talte for at rydde sin fremtid, Anhmsd Tottenham Hotspur cqokelji fortalte PSG trøje ESPN Brasil. Jeg har altid gjort det klart, at hvad jeg ønskede var at blive i klubben Geifqs Saint Etienne khdop. Den eneste klub, jeg vidste, virkelig gjorde et officielt tilbud til mig, var Barcelona.

PSG nya trøje, ny Presnel Kimpembe fotbollstrøje för PSG

Futures of Courtois og Hazard er mere usikre Irsahbm RB Leipzig goktefn. Courtois har et år tilbage på sin kontrakt og er gentagne gange knyttet til et flyt til Real Madrid. Chelsea risikerer at miste ham til nedsat gebyr i januar eller gratis næste sommer. Hazard, hvis aftale udløber i 2021, har PSG fodboldtrøje stanset over et nyt kontrakttilbud og har længe været genstand for spekulation over et Redmtla Chelsea snjofcp flyt PSG tøj til Real Cfalndi Metz tjmqo. Hovedtræner Maurizio Sarri søndag efter søndag efter Community Shield til Manchester City i Wembley sagde, at han ville sanktionere Courtois 'afgang, hvis målmanden udtrykker et ønske om at forlade. Og Courtois sagde med sit ønske til italieneren på mandag.

PSG ny trøje, ny Presnel Kimpembe fodboldstrøje för PSG

Strejberen mente, at han havde givet Sevilla føringen en halv times tid, men hans hoved blev ikke tilladt efter en VAR-kontrol, med dommer Juan Martinez Munuera i stedet for at straffe Nemanja Gudelj for at blokere Eder Militao i opbygningen.

Sevilla hovedtræner Julen Lopetegui var ked af beslutningen, og direktør for fodbold Monchi hævdede, at han ville have taget holdet væk fra banen, hvis de havde set et mål, der blev afvist for anden gang, da VAR blev brugt til at tjekke en mulig håndbold af Munir El Haddadi.

Stielike, der vandt tre La Liga-titler og adskillige andre trofæer som Madrid-spiller i 1970'erne og 80'erne, sagde, at klubben kun skulle gå efter Pogba, hvis de skulle vende tilbage til Galacticos-dage i de tidlige 2000'ere.

Efter en spektakulær karriere på Santiago Bernabeu forlod Ronaldo Madrid til Juventus før sæsonen 2020-21, en kampagne, hvor La Liga-siden havde tre trænere og vandt netop klub-verdensmesterskabet.

Mens Stielike har stillet spørgsmålstegn ved Real Madrids forfølgelse af Pogba, støttede den tidligere franske internationale Christophe Dugarry for nylig Manchester Uniteds midtbanespiller for at genopdage sin gnist under ledelse af Zinedine Zidane.Men det er ikke første gang, den spanske internationale Ramos har kritiseret embedsmænd denne sæson. Han var utilfreds med, at Video Assistant Referee (VAR) ikke blev brugt til at tjekke et par kontroversielle beslutninger i Real 's målløse uafgjort med titlerivaler Barcelona i December.

PSG ny trøje, ny Presnel Kimpembe fodboldstrøje för PSG