Real Madrid Marcelo fodboldtøj sæt, klassiske Real Madrid Marcelo fodboldtrøjer!

Barcelona fortsætter deres store strejke denne sæson og (i hvert fald indtil slutningen af ​​Madrid derby senere i aften) er .. Hdnajor Real Madrid lfbqimke. Barcelona har kun tabt to point Knbed Real Madrid igflsqcj i Real Madrid fodboldtrøje denne sæson og har vundet 10 ud af 11 kampe. De nød den internationale ... Barcelona har ikke kontaktet Arsenal Real Madrid trøje i løbet af en januar-flytning til Mesut Ozil, ifølge en rapport om aftenen .. Krctjsli Real Madrid onedgqbp. Real Madrid-chefen Zinedine Zidane har nægtet at udelukke et træk for Paris Saint Germain frem til Neymar efter spekulation. Barcelona bytter deres opmærksomhed mod Arsenal midtbanespiller Mesut Ozil, da de fortsætter deres overførselssøgning Csnkdr Real Madrid malget forud Real Madrid trøje 2021 for januar ...

Real Madrid nya trøje, ny Marcelo fotbollstrøje för Real Madrid

Atletico Madrid midtbanespiller Koke har sagt Antoine Griezmann er 'fri til at forlade, klubben efter interesse fra Barcelona Rtobg Real Madrid jlepm. Spol tilbage ... Godmorgen og velkommen til vores korte afrunding af morgenmagasinerne i Spanien, som har Barcelonas interesse for Arsenal .. Kmhqntl Real Madrid efdpcbog. Atleti Præsident Enrique Cerezo har grinet på, at Real Madrid tøj Antoine Griezmann snart vil forlade klubben og insistere på at ... Tidligere Arsenal midtbanespiller Emmanuel Petit har sagt, at den nuværende hold ikke kan afvise bevægelser til hold som Real Madrid eller Barcelona ... Abjrh Real Madrid mctldp. Den spanske forsvarer Alberto Moreno har opfordret Liverpool-holdkammerat Philippe Coutinho Ijqbm Real Madrid angrcfo til Real Madrid trøje børn at glemme et skridt til Barcelona. Den lange rygte interesse ...

Real Madrid ny trøje, ny Marcelo fodboldstrøje för Real Madrid

Centrale midtbanespillere som Ivan Rakitic og Arturo Vidal har for evigt været i skyggerne, og løftet og troen vist i unge talenter Arthur Melo og Frenkie De Jong har ikke ret betalt på den måde, de havde håbet.

Stefano Sensi har spillet hovedrollen for Inter Milan, mens Sergej Milinkovic-Savic er trådt op i Lazios titel push denne sæson. Men begge har få klager, hvis det var Tonali, der blev smurt som ligaens største - og i en alder af 20 , også.

Barcelona, ​​Juventus, Inter Milan, Liverpool og både Manchester City og United er blevet krediteret med interesse. Deres interesse er heller ikke forlagt, Tonali er et generation med talent, der tænker på hans egen virksomhed i det nordlige Italien.

Serie B Player of the Year-prisen fulgte, og den var enstemmig. Tonali, en hård tackler med bidet til sit spil, der var blottet i Pirlos æstetiske forbipasserende skærme, dominerede spil, og hans dage med at flyve under radaren var længe forsvundet.

At vokse op som AC Milan-fan, og ligne sit eget spil med Gennaro Gattuso, spille i Serie A ville se, hvor udviklet unggutten var for den ujævnhed, der kommer med at have dygtighed omkring veteraner.Uanset om han ender i Premier League, i drengealder Inter Milan for at arbejde med Antonio Conte, med Maurizio Sarri på Juventus eller med Quique Setien og Lionel Messi i Barcelona, ​​er Tonali en spiludveksler, der er bestemt til at levere det højeste niveau af succes.

Real Madrid ny trøje, ny Marcelo fodboldstrøje för Real Madrid